• Eunice: +86 19158819831

side_banner

nyheter

Det vil være 130 millioner elbiler i Europa innen 2035, med et stort gap i ladehauger

8. februar viste en rapport utgitt i fellesskap av Ernst & Young og European Electricity Industry Alliance (Eurelectric) at antallet elektriske kjøretøy på europeiske veier kan nå 130 millioner i 2035. Derfor må den europeiske regionen utarbeide gode politiske responsplaner til For å takle ladetrykket forårsaket av økningen i antall elektriske kjøretøy.

En av 11 nye biler som selges i Europa i 2021 vil være et rent elektrisk kjøretøy, en økning på 63 % fra 2020. Det er i dag 374 000 offentlige ladehauger i Europa, hvorav to tredjedeler er konsentrert i fem land – Nederland, Frankrike , Italia, Tyskland og Storbritannia.Noen europeiske land har imidlertid ennå ikke nådd én ladehaug hver 100. kilometer.Nivået på infrastruktur Fraværet vil begrense bruken av elektriske kjøretøy, noe som resulterer i hindringer for promotering.

www.cngreenscience.com

Rapporten viser at det i dag er 3,3 millioner elektriske kjøretøy på veiene i Europa.Innen 2035 vil det være behov for 9 millioner offentlige ladehauger og 56 millioner ladehauger for husholdninger, for totalt 65 millioner ladehauger for elbiler for å møte den raske veksten av rene elbiler.Ladebehov for elbiler.

Serge Colle, global energi- og ressursleder i Ernst & Young, sa at for å møte etterspørselen, må Europa installere 500 000 offentlige ladehauger per år innen 2030, og 1 million per år deretter.Men Kristian Ruby, generalsekretær i European Electricity Industry Alliance, sa at byggingen av offentlig ladeinfrastruktur for tiden står overfor store forsinkelser på grunn av planleggings- og tillatelsesproblemer.

I prosessen med utviklingen av elektriske kjøretøy i Kina innser vi at ladeinfrastruktur er en viktig garanti for reiser med elektriske kjøretøy, og det er også en viktig støtte for å fremme industriell utvikling og fremme energisparing og utslippsreduksjon.For tiden, i Europa, på grunn av gammel urban infrastruktur, tungvint politikk og ujevn befolkningsfordeling, er nye energiladingshauger i byer utilgjengelige eller har lav utnyttelsesgrad.

Derfor er det nødvendig å veilede etter retningslinjer og ordne ladehaugene vitenskapelig og rasjonelt, noe som kan gi brukere praktisk ladeopplevelse og redusere kostnadene for bedrifter og brukere.

Susie

Sichuan Green Science & Technology Ltd., Co.

sale09@cngreenscience.com

0086 19302815938


Innleggstid: Jan-10-2024