• Eunice: +86 19158819831

side_banner

nyheter

Revolusjonerende elbillading

Green Science har lansert et banebrytende nettverk av EV-ladestasjoner, klar til å forvandle ladelandskapet for elbiler.Disse toppmoderne stasjonene er designet for å akselerere bruk av elbiler og fremme bærekraftig mobilitet, og tilbyr en rekke innovative løsninger for elbileiere.

 

Billader+: Denne høyteknologiske bilbatteriladeren har uovertruffen hastighet, noe som reduserer ladetiden betraktelig.Den effektive kraftforsyningen setter nye rekorder for ladehastigheter for elbiler, og sikrer en rask og sømløs ladeopplevelse.

 

Electric Car Charge Pro: ElectricCarChargePro er en allsidig wallbox-lader med 11kW strømkapasitet for privatbrukere og kommersielle brukere.Det gir elbileiere mulighet til å lade enkelt hjemme eller på jobb.

 

Charge Express Level 2 EV Charge: Denne brukervennlige laderen er strategisk installert på offentlige steder som kjøpesentre og parkeringsplasser, og garanterer problemfri lading med flere porter.

 

Speed ​​Charge EV Fast Charger: SpeedCharge EV Fast Charger er skreddersydd for travle elbilbrukere, og tilbyr lynraske ladeøkter, noe som gjør den til en ideell løsning for de som er på farten.

 

Ifølge Green Sciences administrerende direktør, "Vår visjon er å gjøre el-lading så praktisk og effektiv som mulig.Disse avanserte ladeløsningene er et skritt mot å drive bærekraftig transport.»

 

Green Sciences initiativ er i tråd med deres forpliktelse til miljøforvaltning, redusere karbonutslipp og lette rekkeviddeangst for elbileiere.Det omfattende ladenettverket har som mål å oppmuntre til bredere bruk av elbiler og fremme miljøvennlig praksis.

 

Etter hvert som elbiler blir populære, er Green Science fortsatt dedikert til å holde seg i forkant av den elektriske revolusjonen.Lanseringen av disse avanserte ladeløsningene markerer et betydelig skritt mot en renere, grønnere og bærekraftig fremtid.

Revolusjonerende elbil C1


Innleggstid: Aug-03-2023