• Eunice: +86 19158819831

banner

nyheter

Metode for valg av ladestasjon

Driften av ladestasjonen ligner noe på vår restaurantdrift. Om beliggenheten er overlegen eller ikke avgjør i stor grad om hele stasjonen kan tjene penger bak. De følgende fire punktene er punktene som må tas hensyn til når du velger plassering av ladestasjoner.

1. Lokale retningslinjer

Det er veldig viktig å forstå lokal politikk. Dette er et stivt element. Hvis dette elementet ikke er oppfylt eller er upassende, er det ikke nødvendig å vurdere andre faktorer. Tre punkter bør tas hensyn til når det gjelder spesifikke retningslinjer:

1. Lokale retningslinjer og forskrifter for bygging av ladestasjoner. For eksempel har noen områder krav til den største installerte transformatormodellen av bokstype.

2. Hvilke avdelinger trenger godkjenning for byggeprosessen for ladestasjon? Hvilke spesifikke vilkår kreves og om de kan oppfylles.

3.Lokale subsidiepolitikk og hvordan du oppfyller subsidievilkårene.

apng

2.Geografisk plassering

Den geografiske plasseringen av stasjonen bestemmer direkte antallet potensielle kunder i området rundt. Jo flere potensielle kunder, jo bedre. Forretningsdistrikter med konsentrert trafikk og steder som er enkle å finne ved navigering vil bli prioritert. Du kan for eksempel velge togstasjoner, busstasjoner og logistikkparker. Områder hvor persontransport og logistikkkjøretøy er konsentrert. Eller områder som store kjøpesentre og kommersielle sentre hvor drosjer og nettbaserte skysstjenester er konsentrert. I disse hot spots, hvor det er stor etterspørsel etter lading, er det lettere å tjene penger og det er lettere å dekke kostnadene.

b

3.Omgivende miljø

Det omkringliggende miljøet inkluderer fire hovedfaktorer: omkringliggende konkurrerende områder, omkringliggende bofasiliteter, omkringliggende strømforsyningsplasseringer og omkringliggende naturmiljø.

1. Omliggende konkurransesteder

Omkringliggende konkurransestasjoner fokuserer på ladestasjoner innen 5 kilometer. Hvis det allerede er mange ladestasjoner innenfor 5 kilometer, blir konkurransen hard. Det vil være svært vanskelig å tjene penger i et hardt konkurransemiljø.

2. Omkringliggende botilbud

De omkringliggende botilbudene er delt inn i to deler. Den ene delen er for bonusartikler som: restauranter, butikker, salonger, bad osv. Jo flere jo bedre, den andre er for egenandelsposter som: bensinstasjoner, naturgassrørledninger, boligområder osv. Hvis ladestasjoner Being too i nærheten av disse stedene vil uunngåelig føre til sikkerhets- og sjenanseproblemer. Dette er definitivt ikke akseptabelt.

c

3. Plassering av perifer strømforsyning

Ladestasjoner krever strøm. Hvis strømkilden er for langt unna ladestasjonen, vil det kreves et stort antall kabler, noe som uunngåelig vil øke kostnadene for hele ladestasjonen.

4. Omgivende naturmiljø

Driften av ladestasjoner har ekstremt høye sikkerhetskrav. Samtidig har ladepeler også visse krav til ytre miljø. Fuktige og brennbare omgivelser bør unngås så mye som mulig. For eksempel er lavtliggende områder som er utsatt for vannansamling eller steder med åpen ild i nærheten ikke egnet for stasjonsbygging.

Hvis du vil vite mer om dette, ta gjerne kontakt med oss.
Tlf: +86 19113245382 (whatsAPP, wechat)
Email: sale04@cngreenscience.com


Innleggstid: 20. mai 2024